חופשת סקי נופש נופש יוקרתי השכרת רכב

פינגווין - חופשת סקי | וילות בחו"ל | חופשה משפחתית בחו"ל |

חופשת סקי - פינגווין
מרכז הזמנות : 04-8557722
דף הבית חופשות סקי מועדון לקוחות סקי בעברית צור קשר קלאב מד קבוצות
שיתוף
פינגווין און ליין
זקוקים לעזרה ? יש שאלה ?
נציגי פינגווין ישמחו לעזור
לחצו לפתיחת תיבת צ'אט
פינגווין שירותי תיירות בע"מ
 
חברת תיירות סיטונאית המשווקת חופשות סקי לכל היעדים וחופשות קיץ איכותיות למשפחות ולזוגות.
 
"פינגווין" שירותי תיירות בע"מ הוקמה ע"י ירון אוחנה במרץ 2006 ובמשך שלוש שנים ריכזה החברה את פעילותה בשיתוף קבוצת "סנורמה". החל מאפריל 2009 פועלת החברה כחברה עצמאית בתחום סיטונאות תיירות , חורף וקיץ כאחד ומספקת את מוצריה לכלל משרדי הנסיעות בארץ וישירות ללקוחות החברה, דרך מרכז הזמנות טלפוני והזמנות און ליין במערכת ההזמנות המתקדמת באתר האינטרנט של החברה.

ירון אוחנה, יליד 1965 , החל את דרכו כמדריך טיולים. פעיל בענף התיירות שנים רבות ומדריך סקי בעל הסמכה בינלאומית. בתחום הסקי עוסק ירון אוחנה שנים רבות בייעוץ ושיווק של חופשות סקי ונחשב לאחד המובילים בתחום בישראל. ירון משמש כבעלים וכמנכ"ל החברה מאז הקמתה.

"פינגווין" הייתה לחברה הראשונה בישראל שגילתה את הפוטנציאל באתר הסקי החדש BANSKO בבולגריה הידוע כאתר הסקי הטוב והגבוה ביותר במזרח אירופה והחלה לשווקו בישראל במחירים חסרי תקדים בשילוב טיסות אל-על. החברה מייצגת בלעדית באתר הסקי BANSKO למעלה מעשרה בתי מלון בכל הרמות, רובם במרחק הליכה מהמעלית הראשית ומעסיקה באתר שני נציגים דוברי עברית הנותנים מענה לקהל לקוחותיה באתר. החברה הנה המובילה בישראל בשיווק קייטנות סקי בעברית למשפחות עם צוות מדריכים ישראלי ליעדי מערב ומזרח אירופה בעיקר בחגי ישראל, סקי למשפחות וחופשות סקי בקלאב מד ו- קלאב רובינזון. החל מעונת החורף 2010/11 הרחיבה החברה את פעילותה הסיטונאית בארגון ושיווק חבילות סקי ליעדי אנדורה ואוסטריה, בשני יעדים אלו השיגה פינגווין מוצרים בלעדיים לשוק הישראלי כחלק ממדיניות החברה להציע ללקוחותיה מוצרים ייחודיים. סקי באנדורה ו- סקי באוסטריה ידועים כאתרים הפופולרים לישראלים.

"פינגווין" מייצגת בלעדית בישראל את חברת התיירות הבולגרית TURAL ,
שותפות המקדמת רבות את איכות ושירות מוצרי החברה ללקוחותיה בבולגריה.

החברה הינה חברה ב- IATA ארגון התעופה הבינלאומי.

פעילות החברה בקיץ מתרכזת במגוון רחב של מוצרי תיירות ומציעה חופשה למשפחות באוסטריה, אנדורה, קוסטה ריקה, ארה"ב, איטליה, בולגריה, סלובקיה, סלובניה ,קרואטיה, הולנד, כרתים, קפריסין וצפון קפריסין. בכל היעדים מציעה החברה פעילות אתגרית או טיולים המוצעים ללקוח בהתאמה אישית. כמו כן מציעה החברה חופשות ספא ברחבי מזרח ומערב אירופה, חבילות נופש ייחודיות לאורך חופי הים השחור, שייט פרטי בטורקיה, מאגר גדול של וילות עם בריכות שחייה להשכרה על בסיס יומי ושבועי בכרתים וקפריסין, קבוצות ברידג' וחופשות קלאב מד ברחבי העולם, קרוזים יוקרתיים וחופשות אישיות עפ"י דרישת הלקוח.

כחברה צעירה ממשיכה "פינגווין" ללא הפסק לפתח מוצרי תיירות ייחודיים חדשים לקהל הישראלי המוצגים באתר האינטרנט של החברה המתעדכן באופן שוטף. החברה דוגלת בפיתוח מוצרים ייחודיים הנבחנים בדקדוק רב תוך התחשבות מרבית באופי לקוחותיה. אתר האינטרנט בו אתם מבקרים כרגע הנו אתר האינטרנט המתקדם ביותר הקיים כיום בענף התיירות הן בסגנון עיצובו והן בטכנולוגיה המובנת בו.

מחלקת קבוצות המטפלת בארגונים, חברות וועדים עומדת לרשות לקוחות החברה במתן ייעוץ , הגשת הצעות מחיר וליווי הפרויקט מתחילתו ועד סופו, קיץ וחורף כאחד.

המחלקה העסקית של פינגווין פועלת על טהרת השירות האישי! ומעניקה שירות לחברות מסחריות ואנשי עסקים. כל חברה/לקוח מטופל ע"י סוכן/ת אישי ברמת יעילות ומקצועיות יוצאת דופן ומענה מקצועי הולם 24 שעות ביממה.

צוות פינגווין שירותי תיירות בע"מ הינו צוות מקצועי, דינאמי וצעיר שמול עיניו עומדת בראש ובראשונה רמת שירות ייחודית ללא תחרות!
 
מעוניינים להיות אתנו בקשר ...? לחצו אהבתי על עמוד פינגווין בפייסבוק
 

חופשת סקי משפחתית עם ילדים

08.01.2012
הצג רשימת כתבות מלאה

מאת: אייל בן דרור מדריך סקי



הסוד להצלחת חופשת הסקי המשפחתית

מאת: אייל בן דרור , מדריך סקי

נסיעה לחופשת סקי משפחתית הפכה בשנים האחרונות מטרנד של משפחות בודדות
לדרך חיים ותרבות פנאי של משפחות רבות
השילוב של חופש, נופים מרהיבים, ספורט אתגרי,וזמן איכות שיש לנו עם יקירנו הם שהופכים את חופשת הסקי לחוויה משפחתית בלתי נשכחת, ולא בכדי רובנו חוזרים שנה אחר שנה, חופשה אחר חופשה, בחיפוש אחרי האהבה הזו להרים המושלגים, המלונות המפנקים וההוואי שמייחד כל כך את אתרי הסקי
כשהתיישבתי לכתוב את הכתבה ניסיתי לשחזר חופשות בהן הדרכתי, פנים של לקוחות ומודרכים ולהבין מה גורם למשפחה להפיק את המירב מהחופשה? הרי משפחה, על אף היותה הומוגנית, מורכבת מכמה צלעות ולרוב כל צלע ייחודית ושונה מהשנייה. אז איך בכל זאת אפשר לתת טיפים כך שכל המשפחה תפיק את המירב מהחופשה? הנחת היסוד שלי היא, כשטוב לילדים, טוב להורים. ילדים מרוצים בחופשת סקי זה אושר גדול. הם קמים בבוקר עם חשק לקראת יום הסקי, הם נפרדים ממכם לשלום והולכים עם קבוצת הסקי שלהם כאילו שהם בכלל לא זקוקים לכם, חוזרים מרוצים ועייפים מיום הסקי, מבלים בארוחת הערב והופ, פיהוק, אמבטיה, ולפני שהספקתם להגיד להם לילה טוב, הם כבר חולמים על השלג. ולכם, לכם יש זמן ונחת להתקדם בסקי, להנות בחברת הקבוצה מבלי לשבור את הראש על איך הילד שלכם שורד, וכמובן אפילו זמן לאפרה-סקי בזמן שהם מבלים עם החברים במלון. נשמע כמו חלום? בואו ננסה לעזור לו להתרחש, שכן אף אל פי שלא תמיד הכל תלוי בנו, יש דברים שאם נדאג שיתבצעו - נגדיל את הסיכוי שלנו לחופשה חלומית!
בשורות הבאות תוכלו למצוא מקבץ עצות נרחב שאולי יוכלו לעזור לכם להפוך את החופשה הקרובה ואלו שאחריה לחופשות אפילו יותר מוצלחות. מעצות על הצטיידות נכונה ועד תיאום ציפיות מהשבוע, אני מקווה שתוכלו לקחת אתכם עצה אחת או שתיים שתסב לכם אושר בחופשה הקרבה.
הצטיידות בציוד בהתאם לעונה- מזג האוויר משפיע בצורה קיצונית יותר על ילדים מאשר מבוגרים. שטח הפנים שלהם קטן יותר ולכן הקור חודר מתחת לבגדים בקלות, וכשחם, ילדים מתייבשים בקלות רבה יותר. לפני הנסיעה לחופשה חשוב לשקול באיזו עונה אנחנו נוסעים ולפעול בהתאם. בעונת החורף המוקדם (דצמבר-פברואר) הטמפרטורות הן הקרות ביותר בעונת הסקי. אז מה עושים?
כפפות- ארוכות, שמתלבשות מעל לחליפה. כפפות שמאגדות את אצבעות כף היד ובעלות אגודל נפרד הן יותר מומלצות מכל סוגי הכפפות האחרות בהתמודדות מול הקור. מכיוון שקצוות הגוף הם הראשונים לסבול, רבות הפעמים שילדים עם כפפות לא מתאימות לעונה מתלוננים על קור עז ומאבדים את הכיף שבגלישה, הם עסוקים בלשרוד את שעות הסקי האחרונות של היום במקום להנות. כפפות תחתונות מבד יעילות גם הן במקרים בהם הילד צריך לפתוח רוכסן מבלי לחשוף את עורו לרוח ולקור, אולם אינן פתרון לכפפות לא טובות. ילדים צריכים כפפות שעשויות מחומר דוחה מים משום שהם מרבים ליפול, אוהבים לאכול שלג ולזרוק כדורי שלג אחד על השני. פעמים רבות יצא לי לראות ילדים מתלוננים על קור באצבעות אחרי משחק בשלג, ומנגד אלו שהיו עם כפפות טובות לא הרגישו בהבדל. לסיכום, חשוב לקנות כפפות ארוכות, מאוגדות אצבעות, בעלות רצועה לקשירה למפרק היד, מחומר איכותי, ולהתאים כפפות תחתונות מבד. בחודשי האביב כדאי להביא גם כפפות דקות יותר, כיוון שהכפפות החמות גורמות להזעה וגירויים בעור הידיים.
מחממי צוואר- הם כל ההבדל שבעולם כאשר מבצעים שוס או גולשים במהירות בעמק בו הרוח נכנסת ומכה בנו בפנים. את מחמם הצוואר הילדים יכולים לשים בצורה שחוסמת את כל שטח הפנים מן הרוח.
משקפי רוח (גוגלס)- בטיחותי יותר ממשקפי שמש לנפילות, מונע מרוח לחדור, וביחד עם  מחמם צוואר וקסדה, מספקים בידוד מצויין של הפנים מן הרוח והקור. בנוסף, ילדים נוטים לאבד גוגלס פחות ממשקפי שמש, שכן לרב הם מחוברים לקסדה. לסיכום, ברירת המחדל היא גוגלס, אם לילד יש גם משקפי שמש הוא יכול לעיתים להשתמש בהם, אך רצוי לא להפך!
נעלי סקי-  הטכניות ורמת המקצועיות של נעלי הסקי של ילדכם הרבה פחות חשובה מהשאלה כמה הן נוחות לו (כל עוד איננו מתאמן לאולימפיאדה...). גם אם ילדכם בקבוצה גבוהה חשוב שיהיה לו נוח ולא אם אלו הנעליים היפות או היקרות יותר בחנות. הנוחות איננה נמדדת על פי הערכת הילד בחנות לגמרי, משום שילדים נהנים לבחור מידה-שתיים מעל,  כי מה לעשות, נעלי הסקי לא נוחות כמו סנדלי טבע נאות. לכן יש להקפיד לבחור את מידת נעלי הסקי של הילדים ביחס ישיר לנעליים הרגילות. בנוסף, חשוב לשאול את הילד איך הוא הרגיש עם הנעליים בתום יום הגלישה הראשון, ובכלל אם היה לו נוח עם הציוד.
ציוד אביב- לאלו מאתנו שנוסעים בחודשי מרץ- אפריל,  מלבד חוסר הוודאות לגביי כמות השלג, ישנה חוסר וודאות לגביי הטמפרטורת. ייתכנו ימים עם פלוס 10 ויותר וייתכנו כאלו של 10-. המסקנה המתבקשת היא לא לנחש או להסתמך על התחזית שראיתם באינטרנט ערב הנסיעה, אלא לקחת אתכם את ציוד הסקי הסטנדרטי והחם לילדים ולהוסיף מעיל או זקט רוח אטום בעל פנימית פליז דקה למקרה ותתמזלו בימים שטופי שמש. טישרטים להדפת זיעה בנוסף לגולפים החמים גם כן יעשו את העבודה. ילדים, ובייחוד ילדים מתחילים שצריכים להתלבש כאילו מינוס 10 בחוץ בזמן שאפשר לשחות באגם הסמוך, נוטים לסבול מחום ולאבד ריכוז בהדרכה.
סיכום הצטיידות- מה שנכתב כאן בהכוונה לילדים, ברבים מהמקרים נכון גם למבוגרים. הצטיידות נכונה היא השקעה כספית מינורית ביחס לשיפור המצב רוח שלכם והילדים במשך שבוע הגלישה, ומלבד מצב רוח, וחשוב מכך, אל תשכחו שהילדים שלכם נמצאים בסביבה גיאוגרפית ואקלימית שונה מאד ממזג האוויר הישראלי, והנוח, והשינוי הזה עלול להיות גם מסוכן במקרה הקיצוני, ופשוט לא נעים ברוב המקרים. לכן, בתור מדריך שגולש עם הילדים שלכם ולעיתים רבות מפשיט את עצמו במהלך השבוע מהציוד שלו...אנא שקלו בתבונה את נושא ההצטיידות לחופשה.
מעבר לסקי- ציוד הוא כמו השריון של הילד בצאתו אל ההר, אך לא על הציוד בלבד יקום או ייפול מצב רוחו של הילד שלכם בחופשת הסקי. לפניכם כמה נקודות למחשבה שאספתי איתי על המעבר לגלישה, רעיונות קטנים שיכולים לשפר את רמת הגלישה של הילד וחשוב מכך, להסב לו אושר.  שבוע סקי הוא לא המקום בו הילד שלכם הופך מחובב ספורט, למכונת אתלטיות ויכולות אולימפיות. ההנאה בספורט האתגרי הזה טמונה ברגעי הצלחה קטנים אך משמעותיים שמספקים לילד תחושה כוללת של הצלחה וביטחון עצמי. "איך בתחילת השבוע לא ידעתי לעמוד על מגלש ובסופו אני גולש מסלולים כחולים?!", "איך פחדתי ממסלולים אדומים ובמהלך השבוע עשיתי שחור מבלי לדעת אפילו!" - משפטים כאלו מדריכי הסקי שומעים מילדים (וגם מבוגרים) שבוע אחר שבוע, וזו גם חלק מהסיבה לכיף הגדול בהדרכת סקי. יכולת גלישה היא דבר יחסי, ואצל כל הילדים, ואני מתכוון 100% מהילדים אותם הדרכתי, ניתן לראות שיפור משבוע גלישה אחד למשנהו (בכך הם נבדלים מאיתנו המבוגרים)... כל ילד מתקדם בקצב אחר בגלישה, ויש לכך סיבות רבות, מגופניות למנטליות,  אך המילה החשובה ביותר במשפט היא, שכולם מתקדמים תחת ההדרכה, וזו עובדה! לכן, ההצלחה כבר טמונה בתוך השבוע עצמו. אז בוא ניתן לטבע לעשות את שלו, לילדים להשתפר, ולנו להנות ואולי גם קצת להשתפר, והכי חשוב - להמשיך ולעודד את אותן הצלחות קטנות כמה שיותר, גם אם מנקודת המבט שלנו קשה לפעמים לראות אותן


הצג רשימת כתבות מלאה
 
דף הביתחופשת סקיקלאב מדאודות פינגווין שירותי תיירותהרשמה למועדון לקוחותטפסים להורדהמידע ותנאים כללייםסקימולטוראל עלהנחיות להזמנה באתרצור קשר
 
כל הזכויות שמורות © פינגווין שירותי תיירות בע"מ
פינגווין שירותי תיירות בע"מ רח` העצמאות 104 חיפה | טלפון : 04-8557722 | פקס : 04-8557723 | info@pingwin.co.il
בניית אתרים